FILMETARI.NET

Trailer
Lumina de comutare
Comentarii
600 Vizite
Report
Favorite
Dacă serverul actual nu funcționează, vă rugăm să încercați alte servere de mai jos.
Dacă există probleme, nu ezitați să folosiți butonul de raportare sau să scrieți un comentariu.
Server
SERVER 1
Transformers: Rise of the Beasts (2023) Online Subtitrat
7.4 of 268

Transformers: Rise of the Beasts (2023) Online Subtitrat

1080p 7.4 127 min

Transformers: Rise of the Beasts (2023) Online Subtitrat în Română – Un film exploziv și plin de acțiune care ne poartă în anii ’90, când o nouă facțiune de Transformers – Maximals – se alătură forțelor Autoboților ca aliați într-o luptă epică pentru supraviețuirea Pământului.

În această nouă aventură din universul Transformers, acțiunea se desfășoară într-o perioadă plină de nostalgie, oferind o incursiune în anii ’90 și în mitologia populară a vremii. Maximals, o facțiune de roboți extratereștri înzestrați cu puteri și transformări extraordinare, se alătură eforturilor Autoboților pentru a proteja lumea de răul iminent.

Cu un casting impresionant și un ritm alert, “Transformers: Rise of the Beasts” ne aduce față în față cu personaje iconice precum Optimus Prime și Bumblebee, alături de noi intrări în universul Transformers. Această bătălie epocală duce lupta între bine și rău la un nivel cu totul nou, oferind fanilor un regal de efecte vizuale spectaculoase și secvențe de acțiune palpitante.

Povestea se desfășoară într-un context global, dezvăluind secrete și descoperiri uimitoare despre originile și puterile Transformers. Într-o lume în care tehnologia avansează rapid și amenințările se dezvoltă constant, eroii noștri se confruntă cu provocări nemaiîntâlnite și trebuie să-și unească forțele pentru a proteja umanitatea de distrugere totală.

 

Leave a Reply