FILMETARI.NET

Trailer
Lumina de comutare
Comentarii
503 Vizite
Report
Favorite
Dacă serverul actual nu funcționează, vă rugăm să încercați alte servere de mai jos.
Dacă există probleme, nu ezitați să folosiți butonul de raportare sau să scrieți un comentariu.
Server
SERVER 1
The Wandering Earth II (2023) Online Subtitrat In Romana
7.2 of 409

The Wandering Earth II (2023) Online Subtitrat In Romana

HD 7.2 173 min

In filmul The Wandering Earth II Online Subtitrat – Prima fază a Proiectului Moving Mountain este pilotarea a două dintre astfel de motoare de fuziune, unul ca unul dintre cele 3 motoare Lunar Exile construite în apropierea unei baze de cercetare din craterul Campanus al Lunii, iar celălalt situat lângă Liftul Spațial construit în Libreville, Gabon.

Cu toate acestea, în timpul construcției motoarelor, o serie de atacuri teroriste ale susținătorilor DLP bine înarmați asupra facilităților UEG în 2044 au dus la un atac de dronă piratat asupra liftului spațial, spargerea coordonată a vehiculelor liftului de către infiltrați foarte instruiți, cu scopul de a distruge Stația Spațială Ark care furnizează operațiunea lunară.

Deși astronautul stagiar UEG Liu Peiqiang și colegii săi stagiari reușesc să-i învingă pe deturnatorii din vehiculele lor, asta a fost după ce deturnatorii au detonat un lift cu o rachetă care a ocolit depozitul de marfă folosind permise contrafăcute. Ca rezultat, partea de sus a ascensorului spațial și stația spațială Ark sunt grav deteriorate și se prăbușesc pe Pământ.

Leave a Reply