FILMETARI.NET

Trailer
Lumina de comutare
Comentarii
1509 Vizite
Report
Favorite
Dacă serverul actual nu funcționează, vă rugăm să încercați alte servere de mai jos.
Dacă există probleme, nu ezitați să folosiți butonul de raportare sau să scrieți un comentariu.
  Ahsoka (2023) Online Subtitrat In Romana
  7.7 of 569

  Ahsoka (2023) Online Subtitrat In Romana

  HD 7.7 n/a

  In serialul Ahsoka (2023) Online Subtitrat In Romana – Baylan Skoll, un Jedi-căzut-acum-mercenar, și Shin Hati, ucenicul său, atacă un crucișător Noua Republică pentru a-l salva pe Morgan Elsbeth, care fusese prins anterior de Ahsoka Tano. Elsbeth îl informează pe Skoll că Ahsoka îl caută pe Grand.

  Amiralul Thrawn, care a fost dispărut de ani de zile după ce el și Ezra Bridger au fost târâți într-o locație necunoscută de către Purrgil. Ahsoka și Huyang obțin o hartă stelară a locației lui Thrawn (și potențial Bridger) înainte de a fi informați despre evadarea lui Elsbeth.

  Regrupându-se cu flota, Ahsoka se întâlnește cu generalul Hera Syndulla, după care Huyang dezvăluie că harta stelară este încă blocată. Syndulla o sfătuiește pe Ahsoka să obțină ajutorul Sabinei Wren, fostul Padawan al lui Ahsoka, pentru deblocarea hărții. Ahsoka și Huyang călătoresc la Lothal și se întâlnesc cu Wren, care ia harta. La fel când Wren deblochează harta, ea este confruntă cu Hati, care fură harta și îl înjunghie pe Wren în timpul unui duel cu sabia laser.

  Leave a Reply